02.6
18:35

Προς Ντουμπάι ο Αρουαμπαρένα

AEK1924.gr team
Προς Ντουμπάι ο Αρουαμπαρένα
Advertisement

Ο Φιλίπ Μοντανιέ είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας με τον έτερο υποψήφιο, “Βάσκο” Αρουαμπαρένα, να παίρνει το δρόμο για το ποδόσφαιρο του Ντουμπάι.

Όλο και περισσότεροι Νοτιοαμερικάνοι προπονητές παίρνουν τον δρόμο για την Ασία και τις χώρες της Αραβικής Χερσονήσου. Ο  “Βάσκο” Αρουαμπαρένα, ήρθε στην Αθήνα, μίλησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο δεν ήταν ο “εκλεκτός” των “κιτρινόμαυρων” για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης και πρώην προπονητής των Τίγκρε και Μπόκα Τζούνιορς ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες να αποδεχθεί πολύ συμφέρουσα οικονομική πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα της Αραβικής Χερσονήσου.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->