25.5
16:25

Στην αποστολή για Παναθηναϊκό ο «Ζούκου»

AEK1924.gr team
Στην αποστολή για Παναθηναϊκό ο «Ζούκου»

Τη θέση του Θέσαρ Άρθο στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πήρε ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, καθώς ο Ισπανός ένιωσε κάπιες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης (25/5).

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό τιμ της Ένωσης. Τη θέση του πήρε ο Ζουκουλίνι που προπονείται κανονικά με την ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Από εκεί και πέρα ο Ρόναλντ Βάργκας ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Ζουκουλίνι, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement