Στην Ιταλία εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό στην απόκτηση του Ντανίλο από την Ουντινέζε τονίζοντας ότι αποτελεί επιλογή του Στραματσόνι.
Όσο περνούν οι μέρες τα μεταγραφικά σενάρια από Ιταλία ολοένα και θα αυξάνονται ελέω Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Πόσο μάλλον αν σε αυτά εμπλέκονται παίκτες από την Ουντινέζε.
Ένα ακόμη όνομα ήρθε στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί συνάδελφοι και έχει να κάνει με τον 32χρονο Ντανίλο, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ στην πρώην ομάδα του Στραματσόνι.
Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς ο Ντανίλο ο οποίος έχει τόσο Ιταλικό όσο και Βραζιλιάνικο διαβατήριο βρίσκεται στην Ουντινέζε από το 2011.
Τα δεδομένα όμως δεν είναι τόσο απλά σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του. Και αυτό γιατί το 32χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τους Ιταλούς. Βέβαια φέτος έχει μπει στην μεταγραφική λίστα της Ουντινέζε αλλά το κόστος για την απόκτηση του ανέρχεται στα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Χρήματα που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διαθέσει εκτός και αν πάει σε μια λύση δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Ακόμα για τον Ντανίλο πάντα σύμφωνα με τους Ιταλούς ενδιαφέρον έχουν δείξει η Λάτσιο και η Φιορεντίνα ενώ τον παρακολουθεί και η Φλαμένγκο από την Βραζιλία.
Φυσικά η παρουσία του Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι αβαντάζ για το τριφύλλι αν όντως ενδιαφέρεται για τον 32χρονο στόπερ που μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ.
Στα αξιοσημείωτα πως το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Ντανίλο είναι το ίδιο που έχει τα δικαιώματα των Φουστέρ και Σαλίνο που ανήκουν στον Ολυμπιακό.
Πηγή:sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement