
Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ράφικ Τζεμπούρ, για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ διότι την 11/5/2016 μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια των play off για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και πριν μεταβούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, γρονθοκόπησε τον Μάρκο Βελλίδη παίκτη της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή του αγώνα.
Η παραπάνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 15 παρ.8β του Κ.Α.Π και 10, 34 παρ. 2α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.
Ο Αλγερινός κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών, ωστόσο αρχικά πρέπει να απολογηθεί, με τους δικηγόρους να έχουν αποχή. Εάν οι κινητοποιήσεις τελειώσουν και απολογηθεί, η ποινή του θα ανακοινωθεί αμέσως, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει κάποιους αγώνες από τα πλέι οφ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement