
Ο δεύτερος τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ στιγματίστηκε από τα επεισόδια μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στο φινάλε, αλλά όπως φαίνεται αμφότεροι θα γλιτώσουν… τα χειρότερα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Από πλευράς ΑΕΚ στα επεισόδια ενεπλάκησαν οι Παπαντωνίου και Σάκοτα, ενώ για τον Άρη οι Ουότερς και Ουάιτ, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν θα έχουν περαιτέρω συνέπειες σε αντίθεση με τον ΜακΝιλ.
Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι ο παίκτης του Άρη δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το μέρος των διαιτητών απειλώντας τους.
«14” για την λήξη της τέταρτης περιόδου σημειώθηκε αψιμαχία μεταξύ του Σάκοτα, του Παναντωνίου , του Ουότερς ακι του Ουάιτ, οι οποίοι αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ», αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.