19.5
09:35

«Δεν έχω σκοπό να φύγω»

AEK1924.gr team
«Δεν έχω σκοπό να φύγω»
Advertisement

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, για τα όσα έζησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και για το μέλλον του.  

«Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, όμως τους είχαμε κερδίσει και ξέραμε ότι μπορούσαμε να το ξανακάνουμε», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» ο Σουηδός μέσος,  ενώ στη συνέχεια έγινε αναφορά στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, για να φτάσει η κουβέντα στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Μετά το παιχνίδι πήγαμε με το Λεωφορείο σε μία περιοχή που είχαν συγκεντρωθεί οι οπαδοί μας. Είχαν γεμίσει τους δρόμους και τις πλατείες για να μας υποδεχθούν. Περίμεναν πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή και πέρασαν πολλά δύσκολα χρόνια. Ήταν προφανές ότι αυτός ο τίτλος σήμαινε πολλά για τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Στη συνεχεία ρωτήθηκε για την φετινή γεμάτη σεζόν του, για να δηλώσει: «Υπήρξαν 2-3 παιχνίδια που δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού», με την ιστοσελίδα να κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και της Γάνδης, με τις προτάσεις να απορρίπτονται από πλευράς ΑΕΚ. Τι σχεδιάζει όμως ο ίδιος για το μέλλον του; Σε αυτό ήταν ξεκάθαρος: «Μου αρέσει η χώρα και η ομάδα. Δεν έχω σκοπό να φύγω. Θα μείνω και μετά το καλοκαίρι. Έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο».

Αναφορικά με το κεφάλαιο «Εθνική Σουηδίας», ο Γιόχανσον έδειξε ρεαλιστής: «Για μένα η εθνική ομάδα θα ήταν ένα μεγάλο μπόνους. Θα ήταν όμως έκπληξη για μένα να είχα κληθεί στις επιλογές (σ.σ. για το Euro)», ενώ ολοκληρώνοντας τόνισε πως εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->