12.5
13:06

Κλείνει Μπακασέτα και τον αφήνει… Πλατεία

AEK1924.gr team
Κλείνει Μπακασέτα και τον αφήνει… Πλατεία

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει ως δανεικός και του χρόνου στον Πανιώνιο. 

Την ερυθρόλευκη φανέλα προβάρει ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος όμως δεν θα τη φορέσει επίσημα την επόμενη σεζόν!

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού και δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Αν και ο έλληνας φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμα και ομάδων του εξωτερικού, οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο για να τον κάνουν δικό τους, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης θα παραμείνει ως δανεικός την επόμενη σεζόν στους Νεοσμυρνιώτες.

Πηγή: sport-fm

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement