11.5
14:04

Συγγνώμη στην Χριστίνα και το θέμα θεωρείται λήξαν

AEK1924.gr team
Συγγνώμη στην Χριστίνα και το θέμα θεωρείται λήξαν

Ο εθελοντής της ΚΑΕ ΑΕΚ σε επικοινωνία που είχε με την Χριστίνα Αμερικάνου της ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε το απόγευμα της Τρίτης (10/5) στο κλειστό του ΟΑΚΑ κι έτσι το θέμα που δημιουργήθηκε, έληξε.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Αρκετός ντόρος έχει προκληθεί από χθες το βράδυ σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστές έναν εθελοντή της ΚΑΕ και την κόρη του Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνα.

Ο εθελοντής της ΑΕΚ πήρε τηλέφωνο την Χριστίνα Αμερικάνου και αφού της ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν, ορκίστηκε πως δεν άκουσε ποτέ ότι είναι η κόρη του Γιώργου Αμερικάνου και της τόνισε πως όσα είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και δεν ήθελε να την προσβάλει.

Η Χριστίνα δέχθηκε τη συγγνώμη του εθελοντή και του είπε πως δεν θα δώσει συνέχεια στο θέμα, το οποίο ήδη για εκείνην θεωρείται λήξαν.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement