11.5
16:40

Βατούνιν: “Δεν είμαστε εμείς το φαβορί και μου αρέσει”

AEK1924.gr team
Βατούνιν: “Δεν είμαστε εμείς το φαβορί και μου αρέσει”
Advertisement

Ο Αντρέι Βατούνιν έχει λόγους να είναι αισιόδοξος στο φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Είδαν και απόειδαν τα προηγούμενα χρόνια οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ με τον τίτλο τυο φαβορί που τους έπεφτε λίγο βαρύς και φέτος αποφάσισαν να αποκλιμακώσουν κάπως την ένταση.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα των Μοσχοβιτών Αντρέι Βατούνιν: “Είμαι χαρούμενος που στο Βερολίνο, για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, η ΤΣΣΚΑ δεν είναι το φαβορί. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι αλλαγές που κάναμε το καλοκαίρι, οι οποίες έκαναν την ομάδα πιο ισορροπημένη”.

Ιδιαίτερα θετική ήταν και η εντύπωσή του για τη δουλειά του Δημήτρη Ιτούδη: “Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία και τη δουλειά του Δημήτρη και σκεφτόμαστε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Ο Ιτούδης από την πλευρά του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να συνεχίσει να δουλεύει στην Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ. Οδήγησε την ομάδα και πάλι στο Final 4 με πιο αδύναμο ρόστερ από πέρσι, πήρε και στους δυο ομίλους την πρώτη θέση και προκρίθηκε με 3-0 στα playoffs”.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->