09.5
11:36

Μείωση ποινής και παραίτηση από Πλατινί

AEK1924.gr team
Μείωση ποινής και παραίτηση από Πλατινί
Advertisement

Από τα οκτώ στα έξι και από τα έξι στα τέσσερα χρόνια η ποινή του Πλατινί, για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο Μισέλ Πλατινί είδε την ποινή του να πέφτει στα τέσσερα χρόνια μετά την προσφυγή του στο CAS, όμως και πάλι είναι αρκετή για να τον κάνει να παραιτηθεί από την προεδρία της UEFA, κάτι που ανακοίνωσε άλλωστε ο δικηγόρος του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος παράγοντας έμαθε τη Δευτέρα (9/5) για την απόφαση του CAS να μειώσει την ποινή του για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο κατά δύο έτη, κάτι που σημαίνει ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οριστικά και αμετάκλητα ο Πλατινί τίθεται εκτός ποδοσφαίρου.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί δημόσια και να παραιτηθεί επισήμως από τη θέση του προέδρου της UEFA. Υπενθυμίζεται ότι από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο της FIFA ο Πλατινί είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, μέχρι να εκδικαστούν όλες οι εφέσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->