08.5
05:40

Περιμένουν τις αποφάσεις

AEK1924.gr team
Περιμένουν τις αποφάσεις

Ηρεμία επικρατεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς άπαντες περιμένουν την απόφαση, τόσο για τον τελικό, όσο και για τα πλέι οφ.

Οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ συνεδρίασαν χθες και αποφάσισαν ο τελικός Κυπέλλου να προγραμματιστεί για την 15η Μαΐου, ωστόσο αυτό σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να αλλάξει η 2η αγωνιστική των πλέι οφ που έχει οριστεί για την ίδια ημέρα.

Πλέον άπαντες έχουν ρίξει στο τραπέζι όλες τις πιθανές ημερομηνίες ώστε να καταφέρουν να οργανώσουν το πρόγραμμα, με σκοπό όλες οι διοργανώσεις να έχουν τελειώσει μέχρι τις 30 Μαΐου.

Φυσικά αυτό θα είναι ιδιαίτερα κουραστικό για όλες τις ομάδες των πλέι οφ, αλλά περισσότερο της ΑΕΚ, η οποία έχει τόσο στον τελικό Κυπέλλου, όσο και τα πλέι οφ, δηλαδή θα πρέπει από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 30, να έχει δώσει συνολικά επτά αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι ο τελικός θα γίνει στις 15 Μαΐου, ωστόσο πλέον πρέπει η Σούπερ Λίγκα να αποφασίσει τι θα συμβεί με τα πλέι οφ.

Όταν το θέμα λυθεί και ανακοινωθούν όλες οι ημερομηνίες, τότε είναι πιθανό η ΠΑΕ ΑΕΚ να τοποθετηθεί επίσημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement