
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ελπίζοντας αυτή τη φορά να μην συμβεί το οτιδήποτε αλλάξει την ροή των αγώνων.
Ο Στέλιος Μανωλάς έδωσε μια ημέρα ρεπό στους παίκτες του, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε ο τελικός Κυπέλλου και άπαντες σήμερα επιστρέφουν στα Σπάτα με πρωινή προπόνηση, ώστε να μπουν σε ρυθμούς ΠΑΟΚ.
Το Κύπελλο μένει σε πρώτη φάση σε δεύτερη μοίρα, καθώς την Τετάρτη οι Κιτρινόμαυροι θα φιλοξενηθούν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ.
Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί, ενώ από αύριο οι Κιτρινόμαυροι θα μπουν ξανά σε απογευματινούς ρυθμούς, μιας και οι αγώνες των πλέι οφ έχουν οριστεί για αργά το απόγευμα.
Αυτό που ευελπιστούν άπαντες είναι να μην συμβεί ξανά κάτι που θα ταράξει τις προπονήσεις και το πρόγραμμά τους και οι αγώνες να γίνουν κανονικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement