
Ο Αλάιν Μπαρόχα ήρθε ως δανεικός στην ΑΕΚ, ωστόσο με τις εμφανίσεις του ικανοποίησε την ομάδα, η οποία όπως φαίνεται θα αγοράσει τα δικαιώματα του τερματοφύλακα από την Καράκας.
Στα τέλη Μαρτίου σας είχαμε ενημερώσει για την υπόθεση του Μπαρόχα και την επιθυμία της Ένωσης να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν, ωστόσο τότε δεν υπήρχε επικοινωνία με την Καράκας.
Για να συνεχίζει να φοράει όμως ο 27χρονος γκολκίπερ τα κιτρινόμαυρα, θα πρέπει πρώτα η Ένωση να καταβάλει στην Καράκας το ποσό που απαιτείται για να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη.
Κάτι τέτοιο θα γίνει εντός των επομένων ημερών, καθώς οι Κιτρινόμαυροι ενημέρωσαν την πρώην ομάδα του Βενεζουελάνου πορτιέρο ότι θα πληρώσουν το ποσό και θα αγοράσουν τον Μπαρόχα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement