02.5
16:30

Πάρτι… τίτλου διοργανώνει σπίτι του ο Βάρντι

AEK1924.gr team
Πάρτι… τίτλου διοργανώνει σπίτι του ο Βάρντι
Advertisement

Ο Τζέιμι Βάρντι προσκάλεσε τους συμπαίκτες του στην Λέστερ στο… φτωχικό του σπίτι αξίας 1.000.000 λιρών με σκοπό να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι που μπορεί να τους ανακηρύξει πρωταθλητές!

Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (22:00 στην Ελλάδα) η Τσέλσι φιλοξενεί την Τότεναμ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Σε περίπτωση που τα “σπιρούνια” δεν κερδίσουν, τότε αυτομάτως το πρωτάθλημα παίρνει η Λέστερ, που την Κυριακή του Πάσχα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρώτος σκόρερ των “αλεπούδων”, Τζέιμι Βάρντι, διοργανώνει πάρτι τίτλου στο σπίτι του! Συγκεκριμένα ο 29άχρονος άσος κάλεσε τους συμπαίκτες του στη βίλα του για να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν η Τότεναμ χάσει ή φέρει ισοπαλία.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν θα πάει στο σπίτι του Βάρντι, αφού βρίσκεται στην Ιταλία και κοντά στην 96άχρονη μητέρα του.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->