30.4
05:40

«Κάναμε το αυτονόητο και σώσαμε τη χρονιά»

AEK1924.gr team
Advertisement

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν φέτος όπως θα ήθελε η ΑΕΚ, ωστόσο όπως τόνισε και ο Διονύσης Γεωργιάδης στο blog του στο ΑΕΚ1924 οι παίκτες έκαναν το αυτονόητο κι έσωσαν τη χρονιά.

Με τη νίκη κόντρα στον Φοίβο Συκεών η Ένωση εξασφάλισε κι επίσημα την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά όπως ανέφερε και ο εκ των αρχηγών της ομάδας στο blogτου στο ΑΕΚ1924 ότι αυτό ήταν και το αυτονόητο και πως πλέον άπαντες στο τμήμα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

«Γεια σας φίλοι μου και χρόνια πολλά,

Στα πλέι άουτ κάναμε το αυτονόητο. Πήραμε δηλαδή τους βαθμούς που έπρεπε έτσι ώστε να μείνουμε στην κατηγορία και αυτό ήταν το ελάχιστο που έπρεπε να κάνουμε για να σωθεί η χρονιά. Κοιτάμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την αγωνιστική χρονιά προκειμένου να σκεφτούμε την επόμενη μέρα της ομάδας.

Στο τελευταίο ματς με τον Φοίβο Συκεών ήρθε αρκετός κόσμος στο κλειστό παρόλο που επρόκειτο για έναν αγώνα πλέι άουτ και όχι πλέι οφ και μας στήριξε. Κάναμε ένα καλό ματς και του δώσαμε λίγη χαρά, γιατί φέτος δεν του έχουμε δώσει αρκετές. Βέβαια οι οπαδοί ήταν πιστοί στρατιώτες.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και να πάει και να γυρίσει στους τόπους του με ασφάλεια και υγεία. Καλό Πάσχα σε όλους!

Διονύσης Γεωργιάδης».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement