Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καθώς δεν υπήρξε απαρτία των ταμειακώς εντάξει μελών. Νέο ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο 23 Απριλίου στις 14.00 στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.
Μόνο 50 από τα 470 ταμειωακώς εντάξει μέλη της Μάνας ΑΕΚ, έδωσαν το παρών στη σημερινή Γενική Συνέλευση, κάτι που είχε ως αποτεέλεσμα, αυτή να αναβληθεί για το ερχόμενο Σάββατο 23 Απριλίου, όπως ανακοίνωση με συνοπτικές διαδικασίες ο προεδρεύων της διαδικασίας, Παναγιώτης Ζαχόπουλος, καθώς για να εξεταστούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Το παρών έδωσε με μικρή καθυστέρηση ο Αλέξης Αλεξίου, καθώς και πολλά από τα μέλη του ψηφοδελτίου του, όπως οι Κοπιτσής, Παπανικολάου, Τσιλιπουνιδάκης, Μιχαλόπουλος, Ξενοφωντίδης, Μπαρμπούνης, Κασκάρη και Τσιμπλάκης. Μέλη της Λέσχης Πολιτισμού και Ιστορίας ΑΕΚ, ο γενικός διευθυντής της Δικέφαλος 1924, Νίκος Στράτος, καθώς και ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης.
Το ραντεβού λοιπόν ανανεώθηκε για το ερχόμενο Σάββατο στις 14.00 στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement