
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για την έναρξη του Κυπέλλου και τη συντριβή της ΕΠΟ, το εξαντλητικό πρόγραμμα που καλείται να περάσει η ΑΕΚ μέσα σε ένα μήνα και την υπερηφάνεια για τα 92 χρόνια ζωής.
Goal
«Αυτούς που ξεχωρίζουν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Στην Ένωση έχουν «σταμπάρει» παίκτες όπως ο Στεπίνσκι και ο Γκοργκόν που έχουν κάνει πολύ καλές σεζόν. Προβληματισμός για το εξπρές Κύπελλο. Το μήνυμα της ΠΑΕ για τα 92 χρόνια.
Sportday
«Μια ιστορία από την Πόλη…» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η Ένωση γιορτάζει σήμερα 92 χρόνια και όλη η ΑΕΚ εύχεται μέσω του αφιερώματος της. Ματιές σε Ανσαριφάντ, αρέσει ο Καμίνσκι.
Livesport
«Θα ανέβει… Γολγοθά» γράφει η εφημερίδα αναφερόμενη στο εξαντλητικό πρόγραμμα αν τελικά το Κύπελλο ολοκληρωθεί μέσα σε μία εβδομάδα.
Ώρα των σπορ
«Συντριβή της ΕΠΟ» γράφει η εφημερίδα. Ο Κοντονής βάζει την «αμαρτωλή» Ομοσπονδία σε καθεστώς επιτήρησης από την FIFA.
Δυνατά τώρα και για το Κύπελλο. Δέκα ματς σε ένα μήνα καλείται να δώσει η ΑΕΚ με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ.
Χρόνια Πολλά ΑΕΚάρα! 92 χρόνια υπερηφάνειας.
Οριστικοποιείται σήμερα το Eurocupγια τη Βασίλισσα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement