12.4
10:58

Αξιολογείστε τον Βασιλόπουλο

AEK1924.gr team
Αξιολογείστε τον Βασιλόπουλο

Διαδικτυακή ψηφοφορία για την αξιολόγηση της δημοτικής αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας διεξάγει τοπική ιστοσελίδα

Φυσικά, ο Άρης Βασιλόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει, με τον Δήμαρχο να «καταγγέλλει» ότι ανάμεσα στις 3 επιλογές που έχουν να απαντήσουν οι πολίτες, οι 2 είναι αρνητικές.

«Γκάλοπ» τοπικού σαιτ με κλίμακα αξιολόγησης της δημοτικής αρχής τόσο αντικειμενική ώστε 2 από τις 3 επιλογές αξιολόγησης να είναι αρνητικές… Ούτε τα προσχήματα», έγραψε ο Βασιλόπουλος στο Facebook.

Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα fxnews που διενεργεί την ψηφοφορία απάντησε στον δήμαρχο, ότι για τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές είχε γίνει ακριβώς η ίδια διαδικασία, εκτός από εκείνη του Ιουνίου 2015 για τον ίδιο, στην οποία είχε προστεθεί η επιλογή «Δεν μπορώ να κρίνω-χρειάζεται περισσότερος χρόνος» λόγω της 9μηνης τότε θητείας του.

Αξιολογείστε τον Βασιλόπουλο, πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement