11.4
12:34

Στα 19 θα σταματήσει ο Άρθο

AEK1924.gr team
Στα 19 θα σταματήσει ο Άρθο

Ο Γκουστάβο Πογέτ καθιέρωσε τον Θέζαρ Άρθο στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος ωστόσο θα τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 19 ματς.

Ο στόπερ της Ένωσης έκανε την εμφάνισή του στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Πανθρακικό και από τότε, μέχρι και σήμερα έχει κλειδώσει τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού.

Το γεγονός βέβαια, ότι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες δεν θα του δώσει την ευκαιρία να συμπληρώσει 20 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και θα τον δούμε ξανά στα πλέι οφ.

Σε αυτά τα 19 ματς κατάφερε να μαζέψει 5 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement