05.4
08:56

Καλή δουλειά από Σαρικόπουλο

Πένυ Μακρή
Καλή δουλειά από Σαρικόπουλο

Όσο χρόνο συμμετοχής παίρνει τόσο περισσότερο βοηθάει την ομάδα και βρίσκει τα πατήματα του ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Ζντόβτς στον τρόπο παιχνιδιού για το οποίο τον θέλει

Περίπου 7μιση ποιοτικά λεπτά, για την ακρίβεια 7:13 αγωνίστηκε ο Ζήσης Σαρικόπουλος στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δείχνοντας ότι όταν του δίνονται ευκαιρίες και έχει συνεχόμενα ματς στα… χέρια του, μπορεί να βοηθήσει και εκείνος τη Βασίλισσα.

Ο «Σάρι» πέτυχε 4 πόντους, ενώ ήταν καθοριστικός και κάτω από τη ρακέτα μαζεύοντας 5 ριμπάουντ. Ο σέντερ της Βασίλισσας βοήθησε πολύ στην άμυνα και στα σκριν, ανοίγοντας διαδρόμους στους συμπαίκτες του προς το καλάθι και αν δεν είχε φορτωθεί από νωρίς με φάουλ ενδεχομένως να του δινόταν περισσότερος χρόνος συμμετοχής. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement