05.4
20:30

Μίλησε με Ταβάρες η ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Μίλησε με Ταβάρες η ΑΕΚ!

Με τον 28χρονο στόπερ συναντήθηκαν οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα από την Πορτογαλία

Ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας ταξίδεψαν αμφότεροι στην Πορτογαλία εκεί όπου εξέτασαν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ένα από τα ονόματα που βρισκόντουσαν στη λίστα ήταν αυτό του Γιοχάν Ταβάρες.

Μάλιστα οι δύο άντρες της ΑΕΚ εκτός από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή συναντήθηκαν και με τον ίδιο, όπου του μετέφεραν την επιθυμία της ομάδας να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Το AEK1924.gr σας είχε ενημερώσει προ ημερών για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ταβάρες

Η Ένωση ωστόσο κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενώ οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο είχαν και επικοινωνία με τους μάνατζερ των Γκάλο και Σιμόες στην Πορτογαλία για να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν κι άλλα ταξίδια για αναζήτηση παικτών, με την Ισπανία και τη Αργεντινή να βρίσκονται στους πρώτους προορισμούς.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement