Με την Άγκελα Μέρκελ συνομίλησε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η καγκελάριος τάχθηκε υπέρ της άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης
Δεκαπεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το βράδυ της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας με την Γερμανίδα καγκελάριο στον απόηχο των αποκαλύψεων των Wikileaks σε σχέση με την στάση του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός εξέφρασε στην κ. Μέρκελ τον έντονο προβληματισμό του για τις αποκαλύψεις των Wikileaks και τόνισε στην καγκελάριο την ανάγκη να κλείσει η διαπραγμάτευση στο πλαίσιο όσων έχουν συμφωνηθεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά της η Άγκελα Μέρκελ τάχθηκε υπέρ της άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.
Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός αναμένεται αύριο, εκτός των άλλων, να έχει συνομιλίες με τον Μάριο Ντράγκι, τον Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement