01.4
07:00

Τσεκάρουν και την… μισή Μπράγκα

AEK1924.gr team
Τσεκάρουν και την… μισή Μπράγκα
Advertisement

Ανάμεσα στα ματς που θα παρακολουθήσουν οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο είναι αυτό της Μπενφίκα με την Μπράγκα, με τέσσερις παίκτες της δεύτερης να βρίσκονται στο επίκεντρο. Από τον… παλιό γνώριμο Κρισλάν μέχρι τον Στοΐλκοβιτς

Ο λόγος για τους Νίκολα Στοΐλκοβιτς, Κρισλάν, Λουίς Κάρλος και Πέδρο Σάντος για τον οποίον είχατε ενημερωθεί την Πέμπτη από το ΑΕΚ1924.

Ο πρώτος ήρθε το καλοκαίρι στην Μπράγκα και μέχρι στιγμής μετρά 25 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ με τις εμφανίσεις του κλήθηκε από την Εθνική Σερβίας για τα φιλικά. Είναι 24 χρονών και μπορεί να παίξει τόσο ως κεντρικός επιθετικός, όσο και ως δεύτερος με την Μπράγκα να δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον φέρει στην Πορτογαλία.

Στο κάδρο υπάρχει και ο Κρισλάν που είναι γνωστός στην ΑΕΚ από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και η ομάδα ήθελε να τον κάνει δικό της προτού την προλάβει η Μπράγκα. Με τους Πορτογάλους μετρά 13 εμφανίσεις και 4 γκολ και η Ένωση βλέπει «ζεστά» την περίπτωσή του.

Άλλος ένας παίκτης που ενδιαφέρει την Ένωση είναι ο 28χρονος αμυντικός χαφ της Μπράγκα, Λουίς Κάρλος που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Βέβαια ακόμα δεν είναι στις πρώτες επιλογές γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ζουκουλίνι και ανάλογα με τον Αργεντινό θα γίνει ή όχι επίσημη κρούση στον Κάρλος.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->