Η Σούπερ Λιγκ οδεύει προς το τέλος της και ήδη στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, κοιτώντας αρχικά σε γνώριμα λημέρια.
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μαζί με τον Ντε Μπαρτόλο θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία προκειμένου να τσεκάρουν από κοντά το κεντρικό δίδυμο της Εστορίλ, Ταβάρες και Ουμάρ Ντιακιτέ.
Άρα όπως καταλαβαίνετε όταν λέμε γνώριμα λημέρια εννοούμε την αγορά της Πορτογαλίας, από την οποία η ΑΕΚ έχει κάνει πολύ καλά… ψώνια με τους Έλντερ Μπαρμπόσα και Αντρέ Σιμόες.
Ο «Magico» άνηκε στην Μπράγκα προτού μείνει ελεύθερος κι έρθει στην Ένωση, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Σιμόες, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μορεϊρένσε και με τη συμπλήρωση ενός χρόνου στον Δικέφαλο ανανέωσε το συμβόλαιό του.
Πλην των αμυντικών της Εστορίλ στα υπόψιν της ΑΕΚ υπάρχει από τον Γενάρη και ο Ούκρα της Ρίο Άβε, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το καλοκαίρι να προστεθούν στην μεταγραφική λίστα και άλλοι υποψήφιοι στόχοι από την πορτογαλική αγορά.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε εάν η Ένωση κινηθεί για κάποια μεταγραφή από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, αλλά αν κρίνουμε από τις προσθήκες των Μπαρμπόσα και Σιμόες τότε οι ιθύνοντες έχουν ένα παραπάνω… πόιντ στη συγκεκριμένη αγορά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement