27.3
12:50

Οι βαθμολογίες των διαιτητών! (pics)

AEK1924.gr team
Οι βαθμολογίες των διαιτητών! (pics)
Advertisement

Το SDNA συνεχίζει την έρευνα για τον προκλητικό τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ, παρουσιάζοντας με έγγραφα την αδιαφάνεια στην αξιολόγηση και τοποθέτηση διαιτητών. Διαβάστε αποκαλυπτικούς διαλόγους από το ΔΣ της ΕΠΟ που επιβεβαιώνουν ότι όλα γίνονται στο σκοτάδι.

Απόσπασμα των πρακτικών αριθμός 54 του ΔΣ της ΕΠΟ στις 12/09/2012 φέρνει στη δημοσιότητα το SDNA.

Στο απόσπασμα αυτό φαίνεται ο  τρόπος που λειτουργεί η ΕΠΟ στο κομμάτι της διαιτησίας. Δηλαδή, ότι δεν παρέχει κανένα στοιχείο που αφορά την βαθμολογία των διαιτητών, την αξιολόγησή τους, αλλά και την τοποθέτησή τους στις κατηγορίες, ούτε στα ίδια τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας!

Η διαδικασία της βαθμολόγησης και αξιολόγησης που θα έπρεπε να είναι φανερή και να έρχεται σε γνώση των ενδιαφερομένων για να μην υπάρχουν σκιές έμενε κρυφή, με το πρόσχημα ότι τα στοιχεία θα διαρρεύσουν στα ΜΜΕ!

Στον αποκαλυπτικό διάλογο, το πρώτο μέρος του οποίου δημοσιεύουμε, το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Γιάννης Καλύβας, περιγράφει τί αντιμετώπισε όταν ζήτησε τις βαθμολογίες των διαιτητών και πως ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής, αρνήθηκε να του τις δώσει, χαρακτηρίζοντας τα στοιχεία για τους διαιτητές ως «top secret»!

Είναι η περίοδος που το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, Χρήστος Σάββας, έχει καταγγείλει την διαδικασία του καταρτισμού των πινάκων διαιτητών, χαρακτηρίζοντας την παρωδία, αλλά και η περίοδος, που ο Κύρος Βασσάρας με επιστολή του στο ΔΣ της Ομοσπονδίας είχε διαφοροποιήσει την θέση του για τον τρόπο του καταρτισμού των πινάκων.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, ο Γιώργος Σαρρής αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και του έχει απαγορευθεί η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, ενώ και ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποτελεί παρελθόν.

Το παρακάτω αποκαλυπτικό απόσπασμα από τα πρακτικά του ΔΣ της ΕΠΟ μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στις δικαστικές αρχές, σε περίπτωση που δεν είναι εις γνώσιν τους.

Tην Παρασκευή: Ποιος διοικούσε την EΠΟ επί προεδρίας Πιλάβιου;

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->