Σε τραγωδία εξελίχθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας στο Ιράκ, όταν ένας καμικάζι εξερράγη, σκοτώνοντας 29 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 60.
Κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο μικρό στάδιο της πόλης Iskanderiyah στο Ιράκ, 50 χιλιόμετρα μακριά από τη Βαγδάτη, ένας καμικάζι εξερράγη μέσα στο κοινό με αποτέλεσμα τον θάνατο 29 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 60.
“Εκείνη την ώρα γινόταν η απονομή στους νικητές και ο βομβιστής εξερράγη μέσα στο πλήθος”, δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας στο γαλλικό πρακτορεία ειδήσεων.
Προς το παρόν, δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα, ωστόσο οι τελευταίες επιθέσεις αυτοκτονίας στη γύρω περιοχή αυξάνουν τις πιθανότητες πίσω από το συμβάν να βρίσκεται το ισλαμικό κράτος.
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement