
Η ΑΕΚ πιέζεται και από Euroleague και FIBA να πάρει μια απόφαση για το ευρωπαϊκό της μέλλον, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι ζυγίζουν τα δεδομένα και θα καταλήξουν όταν έχουν ακούσει όλες τις λεπτομέρειες και των δύο διοργανώσεων
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ντράγκαν Σάκοτα και Σταύρος Δουβής επιστρέφουν από το Παρίσι όπου είχαν μεταβεί για τη σύσκεψη της FIBA για το Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς ωστόσο να υπογράψουν καμία συμφωνία από τη στιγμή που δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.
Η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες διοργανώσεις και πρέπει να ζυγίζει τα συν και τα πλην της κάθε μίας για να επιλέξει ποιο θα είναι το ευρωπαϊκό μέλλον της, με τον πρέσινγκ και από Euroleague και από FIBAνα είναι ασφυκτικό από τη στιγμή ειδικά που Άρης και ΠΑΟΚ επέλεξαν το Τσάμπιονς Λιγκ.