Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ότι τιμά απεριόριστα τον Γιάννη Μουζάλα. Δεν έθεσε ζήτημα παραίτησής του.
Το εγκώμιο του Γιάννη Μουζάλα έπλεξε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, και δεν έθεσε, μάλιστα, θέμα παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης δείχνοντας τις προθέσεις του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου για την υπέρβαση της ενδοκυβερνητικής κρίσης.
«Τιμώ απεριόριστα τον κ. Μουζάλα. Τους ανθρώπους τους τίμιους, τους καθαρούς και τους δουλευταράδες τους τιμώ απεριόριστα» ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση επερώτησης της ΝΔ για το μεταναστευτικό αποδεικνύοντας ότι οι ΑΝΕΛ έχουν αποφασίσει να ρίξουν ακόμη περισσότερο τους τόνους για το θέμα. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε μάλιστα φίλο του και «πρότυπο» τον κ. Μουζάλα για τη δράση του. «Έχω μάθει τους φίλους μου να μην τους πουλάω ποτέ» συμπλήρωσε και δήλωσε, μάλιστα, ότι δεν είναι ανάγκη να συμμερίζονται και τα άλλα κόμματα την «υπερευαισθησία» των Ανεξάρητων Ελλήνων για τα εθνικά θέματα. Κάλεσε, ταυτόχρονα, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να βρουν «λύση» στο θέμα που προέκυψε με τον κ. Μουζάλα.
Πηγή: news247.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement