Μετά τον Μιχάλη Βοσκάκη και δεύτερος διαιτητής της Σούπερ Λιγκ κινήθηκε νομικά κατά του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, αλλά και του σταθμού του Φαλήρου.
Η αγωγή μάλιστα που φέρνει στο φως το SDNA, αφορά παράλληλα και στους Μαλέλη, Πορτοσάλτε ως υπεύθυνοι τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού αντίστοιχα προγράμματος του ΣΚΑΪ και κατατέθηκε πριν από 14 μήνες, με αφορμή το φανταστικό περιοδικό «Παράγκα και όραμα», που κυκλοφόρησε μετά το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3, πριν δύο χρόνια.
Ο Δωδεκανήσιος ρέφερι πάντως απέσυρε τη μήνυσή του, στην οποία αξίωνε το ποσό των 300.000 ευρώ και μάλιστα εφόσον δεν καταβαλλόταν το συγκεκριμένο ποσό, ζητούσε την κράτηση του Γιάννη Αλαφούζου, μέχρι την εξόφληση του! Η αγωγή ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2015, αλλά ο Σιδηρόπουλος ζήτησε αναβολή και τον περασμένο Νοέμβριο παραιτήθηκε του δικογράφου! Δηλαδή έκανε αγωγή κατά του μεγαλομετόχου των «πρασίνων» και ακολούθως την πήρε πίσω.
Μεταξύ άλλων στην αγωγή του ο 36χρονος ρέφερι ζητούσε:
“Nα αναγνωρισθεί ότι οι εναγόμενοι με τις προεπιγραφείσες, αντίθετες με τα χρηστά ήθη και παράνομες ενέργειές τους, προσέβαλαν την προσωπικότητά μου.
Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι να άρουν την προσβολή της προσωπικότητάς μου και να παραλείψουν να το πράξουν και στο μέλλον.
Να καταδικασθούν οι εναγόμενοι, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον ο κάθε ένας από αυτούς, να μου καταβάλουν το ποσό των 300.00 ευρώ κι αυτό νόμιμα κι έντοκα από την επίδοση της παρούσας και μέχρι εξοφλήσεως.
Να απαγγελθεί κατά του δεύτερου εναγομένου προσωπική κράτησή του, διάρκειας 1 έτους, ως μέσο εκτελέσεως της αποφάσεώς Σας και να απειληθεί σε βάρος των εναγομένων και για κάθε παραβίαση της αποφάσεώς Σας, χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ και προσωπική κράτηση του δεύτερου, τρίτου και τέταρτου διάρκειας 3 μηνών”.
Υπενθυμίζεται πάντως πως σε αντίθεση με τον διεθνή ρέφερι, η αγωγή που είχε κάνει ο Βοσκάκης κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, συζητήθηκε, αλλά απορρίφθηκε.
Μέσα σε όλα αυτά αξίζει να επισημανθεί ότι ο Σιδηρόπουλος είναι αγαπημένο παιδί του Βασσάρα, εξ ου και προστατεύεται από την ΚΕΔ και παρότι είναι στην first class στην UEFA, δεν έχει οριστεί σε κανένα φετινό ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ενώ σφύριξε και μόλις ένα ντέρμπι αυτή τη σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement