Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει σίγουρα με -3 βαθμούς, μεγάλο πρόστιμο και κεκλεισμένων των θυρών.
Βαριά θα πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω εισβολής των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων,Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε σε βάρος του “Δικέφαλου” πειθαρχική δίωξη για όσα έγιναν στο ματς.
Μεταξύ άλλων, η αφαίρεση τριών βαθμών πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και την διακοπή της αναμέτρησης, ενώ μένει να δούμε πόσες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών θα αγωνιστεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, θα είναι σίγουρα εξαψήφιο το πρόστιμο που θα πληρώσει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.
Αναλυτικά:
Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, πειθαρχική δίωξη για αδικήματα που τελέσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2/3/2016, Κύπελλο Ελλάδας, 5η φάση) και τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 1, παρ. 2 εδ. α, β, παρ. 3 Α, παρ.3 Β εδ. α, β, γ, παρ. 4, παρ. 6 εδ. α, γ, δ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement