Ο Γιάκομπ Γιόχανσον δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον που δείχνουν άλλες ομάδες για αυτόν, ωστόσο ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se:
Για τις φήμες που θέλουν Γάνδη και Άντερλεχτ να δείχνουν ενδιαφέρον: «Έχω ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο και δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτή τη φήμη. Αν είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον, σαφώς είναι κολακευτικό. Αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν έχει νόημα να παίρνεις κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον πριν γίνει απαραίτητο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ κάτω».
Για την φετινή του σεζόν στην ΑΕΚ: «Έχει πάει καλά. Το φθινόπωρο πέτυχα και μερικά γκολ, ενώ με το νέο έτος έχω ορισμένες διακυμάνσεις στην απόδοσή μου. Αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται: τα πάνω και τα κάτω σε μία σεζόν».
Για τον Ολυμπιακό: «Είχαν μια δυνατή σεζόν και έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο. Εντυπωσιακό».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement