Δύσκολα θα καταφέρει να φορέσει φανέλα βασικού στο σημερινό ματς, ωστόσο ο Πογέτ γνωρίζει καλά ότι είναι υγιής και είναι πολύ πιθανό να του δώσει λεπτά συμμετοχής.
Η απουσία του Μάνταλου ανοίγει μια θέση εσωτερικού χαφ στη βασική 11άδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Μιγκέλ Κορδέρο να βάζει υποψηφιότητα για την κερδίσει.
Οι δύο τραυματισμοί του, του έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να έχει αγωνιστεί μόλις εννέα φορές, αλλά πλέον είναι έτοιμος και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.
Ο ίδιος θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί ξανά, με τον Πογέτ να τσεκάρει την περίπτωσή του, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο να του δώσει αμέσως φανέλα βασικού, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει εκπλήξει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κορδέρο είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που είχε παίξει στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς μόνο αυτός βρισκόταν τότε στο ρόστερ της Ένωσης. Τότε ο Δικέφαλος είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1, τον Γενάρη του 2013, με τον Ισπανό να αγωνίζεται ως αλλαγή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement