03.3
15:40

Γκιρτζίκης: “Δεν είδα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός”

AEK1924.gr team
Γκιρτζίκης: “Δεν είδα το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός”

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παρακολούθησε όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Το αποκάλυψε ο ίδιος στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ την Πέμπτη (3/3).

Την Πέμπτη (3/3) συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στο περιθώριο του οποίου ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε προς όλους ότι δεν είδε την αναμέτρηση του Κυπέλλου το βράδυ της Τετάρτης (2/3) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ανέφερε, δηλαδή, ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη στην Τούμπα, αφού δεν παρακολούθησε τον ημιτελικό, ο οποίος διεκόπη. Από εκεί και πέρα, στην ΕΠΟ έλεγαν πως δεν συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα της Πέμπτης (3/3) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, μετά τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement