03.3
13:33

Πιέζει ο χρόνος για τον ημιτελικό

AEK1924.gr team
Πιέζει ο χρόνος για τον ημιτελικό

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από την αναβολή του σημερινού ημιτελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ να περιμένει, τον Υφυπουργό Αθλητισμού να διαψεύδει τα δημοσιεύματα και τον χρόνο να πιέζει πλέον όλες τις πλευρές.

Νωρίτερα σας παραθέσαμε τις πληφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων σχετικά με την αναβολή του ΑΕΚ – Ατρόμητος έπειτα από απόφαση του Σταύρου Κοντονή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επαληθεύεται προς το παρόν.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση και τηρούν μια στάση αναμονής, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και πως τα δημοσιεύματα για αναβολή του ματς είναι αβάσιμα.

Βέβαια μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην υπάρχει κάποια απόφαση από τον Κοντονή, αλλά αυτό πρέπει να γίνει εντός των επομένων λεπτών καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement