Στο match programme της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό φιλοξενείται ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό
«Κάθε ποδοσφαιριστής στην καριέρα του περιμένει τέτοια ντέρμπι, πόσω δε μάλλον κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι για την ομάδα μου ένα… έξτρα ντέρμπι! Για Χ λόγους έμεινα εκτός αποστολής στο πρώτο παιχνίδι και περίμενα την ευκαιρία μου στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βενεζουελάνος.
Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βάργκας δήλωσε: «Ηθελα όσο τίποτε άλλο να πάρω χρόνο συμμετοχής σε αυτό το ματς και όταν μου δόθηκε από τον προπονητή μου μπόρεσα να σκοράρω και αυτός είναι ο λόγος που είπα ότι είναι ένα γκολ που δεν θα το ξεχάσω ποτέ».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement