Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης σχολίασε την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και το γεγονός ότι συμμετείχε στη διαδικασία.
«Από την αρχή της σεζόν στόχος ήταν το Κύπελλο. Προχωράμε καλά προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύω ότι θα γίνουν δύο καλοί αγώνες και ο καλύτερος θα αναδειχθεί νικητής. Πολύ σωστά ο Πρόεδρος άλλαξε την απόφαση του και με άφησε να συμμετάσχω. Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε κάθε κλήρωση και ισονομία σε κάθε αγώνα. Η κλήρωση αυτή ήταν διαφανής και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ατρομήτου, Βασίλης Μπέτσης, είπε σχολιάζοντας την κλήρωση: «Εμείς ήμαστε το αουτσάιντερ όμως το Κύπελλο είναι στόχος. Το καλό είναι ότι η ρεβάνς γίνεται στο Περιστέρι».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement