Από τις 29 Ιανουαρίου που η Περιφέρεια άναψε το «πράσινο φως» για το γήπεδο της ΑΕΚ μέχρι και σήμερα ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Σκουρλέτης κωλυσιεργεί και παραμένει άφαντος προκαλώντας ερωτηματικά στον Δικέφαλο.
Μέσα σε αυτό το διάστημα (των είκοσι ημερών) έχει παρέλθει κάθε νόμιμο όριο και ο Σκουρλέτης όχι μόνο δεν έχει βάλει την υπογραφή του, αλλά παραμένει άφαντος, με την ΑΕΚ να απορεί με αυτή τη στάση του.
Τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσει ο αρμόδιος υπουργός ήταν πολύ απλά. Θα έστελνε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή και εν συνεχεία θα έβαζε την υπογραφή του προκειμένου να μπορέσει η ΑΕΚ να βγάλει την οικοδομική άδεια.
Η στάση όμως που κρατεί δημιουργεί ερωτηματικά στην ΑΕΚ, η οποία παρότι έχει πάει πίσω με όλη αυτή την ιστορία κρατάει χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής. Πρέπει όμως από την πλευρά του Σκουρλέτη να ξεκαθαριστεί το τοπίο και αν έχει κάποιους ενδοιασμούς για το έργο να τους εκφράσει, αλλιώς ας προχωρήσει αισίως η υπόθεση με την υπογραφή του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement