18.2
08:10

Πέφτει λίγο η θερμοκρασία

Πένυ Μακρή
Πέφτει λίγο η θερμοκρασία
Advertisement

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια.

Τα φαινόμενα τη νύχτα θα παρουσιάσουν βαθμιαία εξασθένηση από το δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια θα στραφούν από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Στην Αττική, Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές το απόγευμα κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->