Για την έκθεσή του, βάσει της οποίας παραπέμπεται ο Καλογερόπουλος, μίλησε ο Δημήτρης Κύρκος.
Απρόθυμος να φωτίσει τους λόγους για τους οποίους παρέπεμψε τον διαιτητή Καλογερόπουλο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος.
Σε επικοινωνία που είχε το «sportfm.gr» με τον παρατηρητή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, εκείνος επιβεβαίωσε τον χαμηλό βαθμό που έχει βάλει στον ρέφερι, αλλά αρνήθηκε να βγει στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ώστε να διευκρινίσει γιατί συνέβη αυτό.
«Η έκθεσή μου θα κοινοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι τότε δεν μπορώ να πω ποια είναι η βαθμολογία που έχω βάλει στον διαιτητή Καλογερόπουλο, ούτε ποια λάθη θεωρώ ότι έκανε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μπορεί λοιπόν να μην μας έκανε σοφότερους για το ποια ακριβώς σφάλματα εντόπισε στη διαιτησία του Καλογερόπουλου, αλλά τουλάχιστον διευκρίνισε τον αριθμό τους λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πρόκειται για τρεις φάσεις, βάσει των οποίων παραπέμπεται».
Έτσι, εικάζεται (αφού ο ίδιος ο Κύρκος δεν δίνει στοιχεία) ότι η παραπομπή του Καλογερόπουλου οφείλεται στην άποψη του παρατηρητή ότι έπρεπε να δώσει πέναλτι στην ανατροπή του Σουκουλίνι από τον Μαζουακού, ότι ήταν λανθασμένη η αποβολή του Μποτία και ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Ντίντακ για μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ.
Πηγή: sport-fm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement