15.2
07:30

Το φύλαγε για έκπληξη

Πένυ Μακρή
Το φύλαγε για έκπληξη
Advertisement

Ο Θέσαρ Άρθο έχει ακούσει τα… εξ’ αμάξης από τη στιγμή που Γκουστάβο Πογέτ τον καθιέρωσε στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, ωστόσο όντας δίκαιοι δεν μπορούμε να μην του βγάλουμε το καπέλα για την εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Άμυνα από «ατσάλι» ήταν αυτή της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους Άρθο και Κολοβέτσιο να κλείνουν το κέντρο, εξαφανίζοντας τους «ερυθρόλευκους». Και όσο κι αν για τον «Κόλο» τέτοιες εμφανίσεις είναι και πρέπει να είναι λογικές, από τον Ισπανό κανένας δεν το περίμενε.

Ο Θέσαρ Άρθο έκανε μακράν το καλύτερο ματς μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Ένωσης και δικαιωματικά μπορεί να δηλώνει… δικαιωμένος που δεν έφυγε τον Ιανουάριο από την ομάδα.

Ο στόπερ του Δικεφάλου ήταν εξαιρετικός τόσο στον… αέρα όσο και χαμηλά, ενώ τροφοδοτούσε και την επίθεση με μακρινές μπαλιές, βοηθώντας έτσι στο να ανέβει η ομάδα. Μάλιστα, έτρεχε πρώτος στη μπάλα και δεν άφηνε τον αντίπαλο να κάνει κίνηση ενώ βρισκόταν τις περισσότερες φορές στις σωστές θέσεις εξουδετερώνοντας την επίθεση του Ολυμπιακού. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->