31.1
07:23

Πρωταγωνιστής από τον… πάγκο!

Πένυ Μακρή
Πρωταγωνιστής από τον… πάγκο!

Ο Νώντας Παπαντωνίου άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιούρι Ζντόβτς μετά την αποχώρηση του Ντι Τζέι Κούπερ και μάλιστα ήταν εκείνος που δεν δίστασε να πάρει την ευθύνη στην πιο κρίσιμη στιγμή της αναμέτρησης στα Τρίκαλα.

 Είναι από τους  παίκτες που έχουν αδικηθεί, τόσο από τον Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και από τον Γιούρι Ζντοβτς. Στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν η ομάδα ψαχνόταν για «άσο», τη στιγμή που ο Δημήτρης Κατσίβελης ήταν τραυματίας, ο Νώντας Παπαντωνίου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας μέρος της ασταμάτητης δουλειάς που είχε κάνει όλο το καλοκαίρι.

Μετά η μπάλα κάπου χάθηκε… Ο «psycho» έμενε στον πάγκο για να παίζει ο μέτριος εως κακός Ουόρεν, ή ο Κατσίβελης και ο ίδιος έμενε στον πάγκο ή αγωνιζόταν για ελάχιστα λεπτά, πληρώνοντας πάντα το οποιοδήποτε λάθος, δικό του ή της ομάδας.

Στο ματς με το Λαύριο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως η αποχώρηση του Κούπερ ήταν μια καλή ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Και τα κατάφερε περίφημα. Ο Παπαντωνίου άρπαξε την ευκαιρία και ήταν εκείνος που μαζί με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα.

Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε για 19 λεπτά και σημείωσε 6 πόντους με 2/4 τρίποντα με κύριο και καθοριστικό αυτό στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς όταν η μπάλα «έκαιγε» και το σκορ ήταν 64-64. Παράλληλα, ως συνηθίζει βοήθησε στην άμυνα της ΑΕΚ, πήρε ένα ριμπάουντ και έδωσε και μία ασίστ.  

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement