
Μια ανάσα από την απόκτηση του Ιμπραϊμα Κοντέ βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς όπως τόνισε ο μάνατζέρ του, σήμερα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Συγκεκριμένα ο ατζέντης του ποδοσφαιριστής μπορεί να μην είπε πολλά, ωστόσο η ατάκα του στον βέλγικο Τύπο ήταν αρκετή, ώστε να επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης του βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ.
«Μιλάμε με την ΑΕΚ, σήμερα θα τελειώσουμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κοντέ, επιβεβαιώνοντας ότι οι συζητήσεις με την Ένωση βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε και η Οστάνδη, προσφέροντας 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Άντερλεχτ δεν θέλει να τον πουλήσει.
Για αυτό το λόγο η προσφορά της ΑΕΚ για δανεισμό του παίκτη φαίνεται ότι τους καλύπτει, ενώ νεότερα θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement