
Την τελευταία της προσπάθεια για την απόκτηση του Σα ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται μια ανάσα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Μια εβδομάδα απομένει για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και η Ένωση δεν έχει πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή.
Μάλιστα, ο βασικός της στόχος, Ορλάντο Σα φαίνεται ότι απομακρύνεται αρκετά, καθώς οι φήμες που τον θέλουν να συμφωνεί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολλές.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «getreading.ko.uk» ο Πορτογάλος ταξιδεύει για το Ισραήλ, ώστε να συμφωνήσει και τυπικά με την Μακάμπι.
Τα περιθώρια λοιπόν στενεύουν για την ΑΕΚ, η οποία θα χάσει τον βασικό της μεταγραφικό στόχο, χωρίς καν να προλάβει να καταθέσει ανεβασμένη οικονομική προσφορά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement