
Η Λιλ αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας, η Μονακό χρειάστηκε την παράταση, ενώ η Λιόν προκρίθηκε άνετα στους “16” του γαλλικού κυπέλλου
Η Λιόν προκρίθηκε στους “16” του γαλλικού κυπέλλου (Coupe de France), νικώντας με 2-0 στην έδρα της Σαμπλί (ομάδα 3ης κατηγορίας), έχοντας σκόρερς τους Κορνέ και Βαλμπουενά (20′ και 22′).
Την πρόκριση η Μονακό την πήρε στην παράταση, επικρατώντας με 3-1 στην παράταση. Ο Καμέν στο 63′ απάντησε στο γκολ του Λασινά Τραορέ από το 45′, αλλά ο Πάσαλιτς έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο 103′ και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 120′ ο Έλντερ Κόστα.
Από ομάδα 4ης κατηγορίας αποκλείστηκε η Λιλ, καθώς η Τρελισάκ επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι των “λιλουά”, έπειτα από το 1-1 σε 90άλεπτο και παράταση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement