16.1
20:55

Με επιστροφές κι Εσιέν η αποστολή του Παναθηναϊκού

AEK1924.gr team
Με επιστροφές κι Εσιέν η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει τους Εσιέν, Πράνιτς, Στιλ κι Ατζαγκούν να επιστρέφουν στην αποστολή.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο (17/1, 19:30) τους «κυανέρυθρους» και σήμερα (16/1) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση που περιελάμβανε «ζέσταμα», «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Απών από το πρόγραμμα ήταν ο τραυματίας Σέρχιο Σάντσεθ. Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Εσιέν, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Στιλ.

Αναλυτικά:

Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέστο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Πέτριτς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->