Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει τους Εσιέν, Πράνιτς, Στιλ κι Ατζαγκούν να επιστρέφουν στην αποστολή.
Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο (17/1, 19:30) τους «κυανέρυθρους» και σήμερα (16/1) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση που περιελάμβανε «ζέσταμα», «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Απών από το πρόγραμμα ήταν ο τραυματίας Σέρχιο Σάντσεθ. Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Εσιέν, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Στιλ.
Αναλυτικά:
Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέστο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Πέτριτς.
Πηγή: sdna.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement