Ο Ορλάντο Σα παραμένει ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Επιβεβαιώνουν στην Αγγλία το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον παίκτη, την ώρα που η Ρέντινγκ βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ
Εφημερίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Ρέντινγκ αναφέρει πως η ΑΕΚ θέλει να κάνει δικό της τον Πορτογάλο που ξεκίνησε καλά τη σεζόν (4 γκολ σε 7 ματς) με τη μορφή δανεισμού.
Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως η έλευση του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, καθώς και το γεγονός πως ο Σα είχε χάσει τον τελευταίο καιρό την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, έκαναν την ομάδα να «ψαχτεί» για επιθετικό.
Ήδη η Ρέντινγκ έχει στο στόχαστρό της έναν φορ, τον Γιαν Κέρμογκαντ της Μπόρνμουθ και σε περίπτωση που τα βρει μαζί του, τότε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Σα θα είναι πιο εφικτό.
Ωστόσο για να φανούν τελικά οι προθέσεις του αγγλικού συλλόγου θα χρειαστούν κάποιες μέρες, με την Ένωση να κοιτά παράλληλα και άλλους παίκτες για την επίθεση, πέραν του 28χρονου Πορτογάλου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement