Αρνητική ήταν η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πρόταση της Μίλαν για δανεισμό του Μαρουάν Φελαϊνί, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών μέσων, η Μίλαν, η οποία αναζητεί παίκτη για τη μεσαία γραμμή, κινήθηκε για τον δανεισμό του Μαρουάν Φελαϊνί, αλλά απέσπασε ένα μεγαλοπρεπέστατο “όχι” από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Βέλγος μέσος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί στο “Ολντ Τράφορντ”, όμως το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό για να το καλύψουν οι “ροσονέρι”. Έτσι λοιπόν πρότειναν να πληρώσουν ένα μέρος των 3.500.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του 28χρονου, κάτι που δεν ικανοποίησε την Γιουνάιτεντ, η οποία θα ήθελε να πληρωθεί στο 100% του.
Η Μίλαν ωστόσο εφόσον τελικά δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του Φελαϊνί, τότε θα στραφεί στον έμπειρο χαφ της Σεβίλλης, Έβερ Μπανέγα.
Πηγή:contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement