02.1
06:32

Πιο κοντά στους στόχους μας το 2016

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Σοφία Κοσμά blogάρει στην στήλη της στο AEK1924.gr κάνοντας έναν μίνι απολογισμό από την χρονιά που έφυγε, ενώ αναφέρεται και στους στόχους της ομάδας ενόψει την νέας χρονιάς.

«Γεια σας φίλοι μου,

Χαίρομαι για μία ακόμη φορά που μπορώ μέσα από αυτή την στήλη και επικοινωνώ απευθείας με τον κόσμο της ομάδας μας, και χαίρομαι επίσης που μπορώ να μοιράσω μέσα από την καρδιά μου και τις ευχές μου για μία δημιουργική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα στον κάθε ένα από εσάς, και με ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Το 2015 ήταν για μας μια μεταβατική χρονιά, ένα ξεκίνημα μιας δύσκολης σεζόν από μία καινούρια ομάδα με ταλαντούχο υλικό. Προσπαθήσαμε πολύ, ακόμα και τις φορές που σας απογοητεύσαμε. Η 6η θέση πιστεύω ότι δεν μας αντιπροσωπεύει, ωστόσο αυτό πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι του 2016 στην Ηλιούπολη. Πρέπει να αποδείξουμε και σε εσάς αλλά και σε εμάς τις ίδιες ότι έχουμε την δυνατότητα να ανεβάσουμε την ομάδα στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα, και να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν με όσο τον δυνατόν περισσότερες νίκες και βαθμούς.

Δεν θα κρατήσω πολλά από το 2015, γιατί θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά αυτή που μπαίνει θα είναι πολύ καλύτερη για όλα τα κορίτσια στην ομάδα. Εύχομαι λοιπόν κλείνοντας να φτάσουμε κοντά στους στόχους μας έχοντας φυσικά την υγεία μας και παίζοντας καλύτερο βόλεϊ.

Το 2016 θα τα λέμε πιο συχνά… Να είμαστε όλοι καλά και να σκεφτόμαστε θετικά. Οι θετικοί άνθρωποι είναι και αυτοί που πετυχαίνουν τους στόχους της ζωής τους.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Σοφία Κοσμά».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement