01.1
07:00

«Θα δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στη κορυφή»

AEK1924.gr team
Advertisement

Στο πρώτο του blogστο ΑΕΚ1924 για το 2016, ο Διονύσης Γεωργιάδης αναφέρεται στη χρονιά που προηγήθηκε, τους στόχους της ομάδας, ενώ στέλνει ακόμα και τις ευχές του για το 2016.

 «Γεια σας φίλοι μου,

Το 2015 ήταν μια μεταβατική χρονιά για την ΑΕΚ, στην οποία όλοι προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας για να φέρουν την ομάδα στην αγωνιστική ομοιογένεια που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Οι συνθήκες που δουλεύουμε είναι ερασιτεχνικές και όχι επιπέδου πρωταθλητισμού, που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε απερίσπαστοι την προσπάθειά μας.

Μακάρι να βρούμε σύντομα γήπεδο και να κάνουμε όλοι μαζί πέντε προπονήσεις την εβδομάδα και όχι δύο τρεις όσοι δουλεύουμε. Μέχρι τώρα η σεζόν δεν έχει πάει όπως θα θέλαμε, ωστόσο εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να φέρουμε ξανά την ομάδα στην κορυφή.

Ο προπονητής (σ.σ. Αρβανίτης) έχει πάρει μια απόφαση, αλλά θα ήταν καλό να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Βέβαια, έχει τους λόγους του που θέλει να αποχωρήσει. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα.

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο. Επίσης, το 2016 να μας φέρει ευτυχία και τύχη και να είμαστε όλοι αγαπημένοι. Καλές γιορτές!,

Με αγάπη, Διονύσης Γεωργιάδης».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement